4046 4501 info@veecan.dk

Bestil online demo af VeeCanDAQ PLC Datalogger

Har du brug for datalogger til opsamling af data inden for temperatur, strøm, spænding, fugt eller lignende? Vi kan levere datalogger og softwareløsning til varierende formål til både private virksomheder og statslige laboratorier.

Henvendelse ang. online demo

14 + 9 =

R

Skræddersyede løsninger

Uanset din opgave, så kan vi programmere VeeCanDAQ til dit behov

R

24/7 ekstern support

Vi sidder klar til at supportere 24/7

R

Rådgivning, sparring og service

Vi står gerne til rådighed i tilfælde af sparring og rådgivning

PLC datalogger til mange forskellige måleopgaver

Vores softwarepakke, VeeCanDAQ, vil normalvis være koblet til en datalogger. Fra dataloggeren henter programmet måledata, som omsættes til de relevante ingeniørenheder såsom temperatur, tryk, fugt, forskydning eller hvad der nu findes relevant for den pågældende måleopgave. Vi har 25 års erfaring i branchen og har derfor et godt kendskab til mulighederne med hensyn til valg af aftastere.

PLC programmering

Skal du bruge professionel PLC programmering? Programmering af PLC (programable logic controller) er ikke nødvendigvis en enkelt sag for ikke-fagfolk. Så kontakt os hos VeeCan Systems, når du skal bruge PLC programmering. Så sikrer vi, at du kan tilslutte alle nødvendige følere, relæer med mere og få eksempelvis tidsrelæer eller countere til at virke efter planen.

Hvad er PLC programmering?

PLC kan oversættes til programmerbar logisk styring og fungerer som en lille computer, der automatiserer maskiner til produktion i industrivirksomheder. Tidligere var der utallige relæer involveret i PLC programmering, men i dag kan en enkelt PLC programmeres til at udføre det samme arbejde. Den første PLC programmering blev opfundet til bilindustrien, så man hurtigere kunne udvikle nye bilmodeller.

Hvad er en datalogger?

Den simple forklaring af en datalogger er, at det er en enhed, der kan lagre data. Så i princippet er en gammel skridttæller til at have siddende i bæltet et simpelt måleapparat med datalogger-funktion. I laboratorier og inden for industrien og transportbranchen er dataloggere populære til at indsamle data i real-time.

Hvordan fungerer datalogging og VeeCanDAQ?

Vores software, VeeCanDAQ tilkobles et måleapparat – også kaldet en datalogger. Herefter foretages en scanning af samtlige relevante indgange kontinuerligt over en bestemt tidsperiode alt efter hvilken type opgave, der er tale om. De ønskede data sendes herefter ind i VeeCanDAQ, som beregner og gemmer dataene samt omformer dem til overskuelige kurver eller tabeller på den tilkoblede skærm.

Er du interesseret i at høre mere om VeeCanDAQ?

Prøv vores online demo eller kontakt os for rådgivning. Fortæl gerne lidt om dine behov, så vi kan tilpasse demoen til netop dine ønsker. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og fortæller om mulighederne i VeeCanDAQ og de måle- og kontrolsystemer, vi kan tilbyde.

Læs mere om målemetoderne med vores datalogger