4046 4501 info@veecan.dk

Udmattelsestest

Dit produkt skal leve op til kundekrav og måske også lovgivning om robusthed og sikker anvendelse. Hos VeeCan Systems har vi stor erfaring med at designe udmattelsestest, så du nøjagtigt kan måle og sikre, at dit produkt kan modstå den daglige belastning og overholde lovgivningen inden for dit felt. Prøv Online Demo

Specialdesignet udmattelsestest

Når vi eksempelvis bygger huse er det vigtigt at vide, at byggekomponenter er robuste, så byggeriet ikke pludselig falder sammen. Vi har vidst alle hørt om eksempler på, hvad der sker, når byggekomponenter ikke klarer virkelighedens udmattelsestest, og vinduer eller tage pludselig bliver revet af under et stort stormvejr.

Byggeri er dog ikke den eneste branche, hvor udmattelsestests er yderst relevant, inden man lancerer et produkt eller starter et stort projekt.

Vores møbler skal kunne tåle gentagne belastninger i årevis, og bildøre skal kunne blive smækket op og i, uden at de bliver skæve eller løsner sig på køreturen til sommerhuset.

Hos VeeCan Systems sætter vi en ære i at designe udmattelsestest til alle former for produkter, komponenter og industrier. Vi brænder for at finde de bedste løsninger – og vi glæder os til at hjælpe dig med at udtænke den helt rette udmattelsestest til din produktion. Dermed får du 100 procent styr på sikkerheden og klarhed over, hvor meget det respektive produkt kan holde til i længden.

Fordele ved VeeCanDAQ

R

Skræddersyede løsninger

Uanset din opgave, så kan vi programmere VeeCanDAQ til dit behov

R

24/7 eksternt support

Vi sidder klar til at supportere 24/7

R

Rådgivning, sparring og service

Vi står gerne til rådighed i tilfælde af sparring og rådgivning

Vi udfører udmattelsestest inden for alle områder og produkter

Hos VeeCan Systems er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke udmattelsestest vi kan udtænke og gennemføre.

Vindmøllevinger kan påvirkes med sandstorme og andre ekstreme vejrforhold. Isoleringsprodukter kan eksempelvis testes med damp, eller hvordan 50 graders sommervarme og frostvejr på -30 grader påvirker materialet.

Vi kan udføre test af alle materialer med blandt andet træk, tryk, ekstreme temperaturforhold og belastninger, der enten er konstante eller mere variable. Kom til os med dine krav og lad os udtænke en løsning på den optimale udmattelsestest og dokumentation af resultaterne.

Vi kan eksempelvis gennemføre udmattelsestest på følgende områder:

N

Vindmøllevinger

N

Skibskomponenter

N

Komponenter til bygningskonstruktioner

N

Isoleringsprodukter

N

Bilindustrien

Alt du skal vide om udmattelsestests med VeeCanDAQ

Hvorfor er udmattelsestests vigtigt?

Når stormvejr får taget til at kollapse eller river vindmøllens vinger af, eller når skibet pludselig begynder at tage vand ind, ja så bliver vi for alvor mindet om, at udmattelsestest er yderst vigtige. Men også i hverdagen har vi brug for, at de produkter, vi omgiver os med, er sikre at benytte og robuste nok til at leve op til den forventede levetid.

Med professionelle udmattelsestest får du nøjagtige målinger af produktets robusthed, og du får mulighed for at tilpasse produktet, hvis testen viser, at det ikke lever op til dine egne, kundernes eller myndighedernes krav.

Hvad siger lovgivningen om udmattelsestests?

Udmattelsestest er obligatorisk inden for mange produktionsområder, således at sikkerheden er garanteret. Er du i tvivl om lovgivningen inden for udmattelsestest inden for din produktion? Kontakt os og lad os rådgive dig.

Følgende normer er indbygget i VeeCanDAQ

EN 14706: Termisk isolering – Produkter til bygningsinstallationer og industrielle installationer – Bestemmelse af maksimal brugstemperatur

EN 14707: Termisk isolering – Produkter til bygningsinstallationer og industrielle installationer – Bestemmelse af maksimal brugstemperatur for præfabrikeret rørisolering

Et udpluk af vores loyale kunder