4046 4501 info@veecan.dk

Termiske målinger

VeeCan Systems tilbyder termiske målinger udført med stor nøjagtighed, så du kan leve op til både kundekrav og eventuelle myndighedskrav. Selv komplekse måleopstillinger er mulige med vores program, der kan tilkobles langt de fleste PLC systemer. Prøv Online Demo

Termiske målinger under stor kontrol

Termiske målinger – eller måling af isolationsværdi, som de fleste nok vil kalde det – er en af de typer af målinger, som ligger dybt lejret i VeeCanDAQ.

Hos VeeCan Systems har vi erfaring med at konfigurere flere måleindstillinger til blandt andet termiske målinger. VeeCanDAQ kan ikke blot anvendes til at måle med, men også til at kontrollere ydre enheder som eksempelvis power supplies og overordnede sikkerhedssystemer.

Hos VeeCan Systems tilbyder vi ikke blot termiske målinger. Vi styrer også målingerne, så vi nøje kan kontrollere den effekt, som testemnet bliver påvirket med under målingerne. Da der ofte er tale om store størrelser, sørger vi samtidig for sikkerheden. På den måde kan du vide dig sikker på, at måleopstillingen ikke kan løbe løbsk – heller ikke selv om computeren skulle få udfald under et testforløb.

Med den indbyggede sequencer kan vi sørge for, at programmet gennemløber flere temperatur-setpunkter under samme test. Vi har eksempelvis termiske målinger kørende på rørisolering, hvor der måles på 10 forskellige temperaturer. Resultatdelen i VeeCanDAQ beregner efterfølgende den trediegradskurve, der beskriver produktets lambda-kurve.

Fordele ved VeeCanDAQ

R

Skræddersyede løsninger

Uanset din opgave, så kan vi programmere VeeCanDAQ til dit behov

R

24/7 eksternt support

Vi sidder klar til at supportere 24/7

R

Rådgivning, sparring og service

Vi står gerne til rådighed i tilfælde af sparring og rådgivning

VeeCanDAQ til termiske målinger i de fleste bygningskonstruktioner

Ud over brug af dataloggere kan VeeCanDAQ kommunikere via OPC. Dermed er der ikke mange grænser for, hvad programmet kan tilkobles af PLC-systemer, når du har behov for præcise termiske målinger. Selvom måleopstillinger kan virke ret komplekse, er vi altid i stand til at integrere programmet.

Der er ikke nogen defineret grænse for, hvilke produkter eller maskindele, der kan være interessante at måle på. Vi kan eksempelvis tilbyde termiske målinger af:

N

Materiale til døre og vinduer

N

Rørføring og rørisolering

N

Materiale til vægge og tagbeklædning

Alt du skal vide om termiske målinger med VeeCanDAQ

Hvorfor er det vigtigt med termiske målinger?

Med årene er vi generelt set blevet mere og mere opmærksomme på at spare på energien. I takt med denne udvikling bliver behovet for termiske målinger til test og dokumentation af produkters termiske isolationsevne større og større.

Termiske målinger af isolationsværdi forekommer for mange produkter i industrien. Rørføringer skal isoleres, og tanke eller rum skal opfylde enten kundekrav eller måske endda myndighedskrav om energibesparelser. I sådanne situationer kan vi hos VeeCan Systems hjælpe med vores store viden inden for termiske målinger.

Kontakt os gerne for yderligere information eller samtale omkring, hvordan vi kan udføre termiske målinger for din virksomhed.

Hvad siger lovgivningen om termiske målinger?

Termiske målinger af isolationsværdi kan du finde beskrevet i normen EN 13787. I bygningsreglementet kan du altid finde de gældende krav til isoleringsevnen i alle forekommende byggeelementer i dit projekt.

Har du konkrete spørgsmål til lovgivningen for krav om isolationsværdi og termiske målinger, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

 

Følgende normer er indbygget i VeeCanDAQ

EN 13787: Termisk isolering af bygningsudstyr og industrielle installationer – Bestemmelse af produkters deklarerede varmeledningsevne

Et udpluk af vores loyale kunder