4046 4501 info@veecan.dk

KONTAKT OS

Produktudvikling og teknisk integration

Har du brug for kompetent og erfaren hjælp til produktudvikling inden for dataopsamling eller brandteknik?
Hos VeeCan Systems har vi mange års erfaring med produktudvikling og teknisk integration af måleteknikker og rapportering af data.

Find os her

Adelgade 73G

DK-4720 Præstø

Giv os et ring

+45 4046 4501

Send os en mail

info@veecan.dk

VeeCan

Produktudvikling og arbejdsoptimering

Hos VeeCan Systems tilbyder vi produktudvikling inden for alle typer dataindsamling og måleteknik. Den rette produktudvikling kan give en masse optimeringer i virksomheden. Vores software kan eksempelvis vise steder, hvor det er muligt at reducere omkostningerne til fremstilling, mindske støjgener eller styrke funktionaliteten.

Står du og din virksomhed med en opgave, hvor I har brug for produktudvikling og teknisk integration og en masse dataindsamling?

Så ring til os eller prøv vores online demonstration og få syn for sagen for, hvordan vi kan hjælpe jer videre.

Vi arbejder dagligt med produktudvikling af software, der hjælper virksomheder til måling af eksempelvis vind, vand, tryk, temperatur eller forhold under brand. Vi kan derfor hjælpe din virksomhed, hvis I skal bruge produktudvikling til eksempelvis temperaturlogging, brandteknik, data acquisition eller måling af lufttryk.

Vi tilbyder produktudvikling og brugervenlig dataindsamling

VeeCan Systems samarbejder med et stort udvalg af private og statslige virksomheder og laboratorier. I firmaet har vi 25 års erfaring med produktudvikling og teknisk integration af vores løsninger i hverdagen hos vores kunder.

Vores software er let at gå til og forstå – og afrapporteringen af de opsamlede data kan hjælpe til en optimeret arbejdsgang. Alternativt kan den sikre, at alt i produktionen eller arbejdsgangen lever op til de gældende regler inden for dit arbejdsområde.

25 års erfaring med produktudvikling

Har du brug for produktudvikling og teknisk integration af noget særligt måleudstyr til industri, laboratoriearbejde eller lignende? Vi er specialiserede i skræddersyede løsninger inden for de fleste typer af dataopsamling og proceskontrol.

Fortæl os om jeres arbejdsgange, og hvad I har brug for at kunne måle på. Så kommer vi tilbage til dig med en smart, online præsentation af vores løsning på din udfordring. Vi har erfaring med produktudvikling inden for blandt andet kontrol og overvågning af testforløb, standardisering af termiske teste samt afrapportering via satellitprogrammer.

Skal I bruge GPS til stedmarkering? Er der et krav om at kunne udføre mange måleresultater med udgangspunkt i den samme test? Eller skal laboratoriet kunne teste mange forskellige bygningskonstruktioner, hvor din kunde jævnligt er tilstede under afprøvningen? Vi har en bred erfaring, når det gælder produktudvikling og teknisk integration af vores måleløsninger. Kontakt os for en uforpligtende online gennemgang af vores forslag til, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.